Facebook Instagram

Beoordelingen van Azumi Sushi Vlijmen

Recente recensies van Azumi Sushi Vlijmen

5 sterren na 82 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

prima service, vriendelijke bediening en zeer hulpvaardig bij het geven van informatie over glutenvrije producten. Kwaliteiten van de gerechten is uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben zeer tevreden over azumi sushi, mijn bestelling was perfect bereid en vers. Ik had warme hapjes erbij, en die waren goed warm. Het personeel was erg vriendelijk en alles zag er netjes en schoon uit. Het menu is ook erg uitgebreid, en de prijs is ook betaalbaar. Ik ga zeker vaker bestellen, want de kwaliteit is super. Mijn complimenten aan de eigenaresse. Als ik meer sterren kon geven, had ik dat zeker gedaan. En ik wil aan iedereen vertellen, dat je voor de beste sushi, dit bij azumi sushi te vlijmen moet bestellen. Tot gauw. Vriendelijke groet. Harry kelderhuis.👍

Reactie van Azumi Sushi:Beste Harry, Dat vinden we echt heel fijn om te horen. Ontzettend bedankt voor uw mooie review en tot de volgende keer!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi nog steeds heerlijk, echter waren ze vandaag niet stevig gerold.. de helft viel uit elkaar als je ze oppakte. Tip voor de volgende keer!

Reactie van Azumi Sushi:Beste Anoniem, We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Bedankt voor uw eerlijke feedback!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super mooi voorbereidde Sushi en tevens zeer smakelijk. I.v.m. met de verjaardag van mijn moeder heeft Azumi Sushi een extra stap gedaan om haar echt het gevoel te geven dat ze jarig was. Erg bedankt!! (de website benodigd nog wel een aanpassing m.b.t. het doorberekenen van acties), verder alles top!

Reactie van Azumi Sushi:Beste E. van den Hurk, Heel erg bedankt voor uw review. We gaan ervoor zorgen dat dit opgelost wordt op de website. Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi is top op smaak en gefrituurde items zijn goed heet. Kwaliteit is echt top!

Reactie van Azumi Sushi:Beste Niels, Dat is super fijn om te horen! Heel erg bedankt voor uw review.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder geleverd dan opgegeven tijd. Netjes hierover gebeld om te vragen of wij hiermee akkoord gingen. Nette uitleg dat dit gunstig was in de route. Warme producten waren ook echt warm. Versheid van sushi was super. Zowel de rijst, groente en vis smaakten echt heerlijk. Absolute aanrader.

Reactie van Azumi Sushi:Beste meneer Pelk, Wat ontzettend fijn om dat te horen! Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Azumi Sushi:Beste Dianne, Bedankt!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers en top van smaak! Een echte aanrader!

Reactie van Azumi Sushi:Beste Pien, Heel erg bedankt dat is super fijn om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd geleverd

Reactie van Azumi Sushi:Beste Wesley, Super fijn om te horen dankjewel!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super vers

Reactie van Azumi Sushi:Beste Joost, Wij doen er alles aan om de sushi op het laatste moment te maken voordat u het komt ophalen. Super fijn dat u ziet/proeft dat het vers is! Bedankt!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel variatie, goede prijs, vriendelijk personeel

Reactie van Azumi Sushi:Beste Patrick, Super fijn om te horen! Heel erg bedankt!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker. Bedankt

Reactie van Azumi Sushi:Beste meneer/mevrouw Voss, Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u het lekker vond!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede pijs, kwaliteit verhouding. Verse producten en vriendelijk personeel.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Jordy, Dat is heel fijn om te horen dankjewel!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Mooi optijd bezorgd.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Danielle, We zijn blij om te horen dat u het lekker vond. Heel erg bedankt voor uw review!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en verse sushi én snelle bezorging! Hier gaan we vaker bestellen :)

Reactie van Azumi Sushi:Beste Noor, Wat fijn om dat te horen! Tot de volgende keer.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

Reactie van Azumi Sushi:Beste Patrick, We zijn super blij om dat te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Wordt netjes op tijd bezorgd. We zullen zeker weer bij jullie bestellen.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Elly, Heel erg bedankt! Tot de volgende keer!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Chrisje, Wat ontzettend fijn om te horen! Tot de volgende keer!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben ontzettend lekker gegeten gisteren. Zag er heel lekker en netjes uit!!

Reactie van Azumi Sushi:Beste Ans, Heel erg bedankt voor uw review. Wij zijn erg blij om te horen dat u lekker vond!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben enorm genoten van de Sushi!! En de verrassing voor onze zoon met een lief kaartje erbij was helemaal top!!! Wij zullen zeker weer bestellen bij jullie.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Tamara, Wij zijn heel blij om te horen dat u er van heeft genoten. Tot de volgende keer!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere en verse sushi. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Anita, Super fijn om te horen dat u het lekker vond! Bedankt voor uw review.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Azumi Sushi:Beste Patrick, Ontzettend bedankt voor uw review!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super goed. Iedereen tevreden. En de bezorging was ook stipt op tijd.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Marcel, Fijn om te horen! bedankt!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed!

Reactie van Azumi Sushi:Beste Stefan, Bedankt voor uw review!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Eten was netjes verpakt en keurig volgens afspraak geleverd. En goed warm. Op naar de volgende bestelling.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Eddy, Heel erg bedankt voor uw review. We zijn super blij om te horen dat het u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, vers en snel geleverd. Zeker een aanrader

Reactie van Azumi Sushi:Beste Amanda, Bedankt voor uw review! We zijn erg blij om dat te horen.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten sushi was vers...kwaliteit! Voor herhaling vatbaar...TOPPIE!

Reactie van Azumi Sushi:Beste Margreth, Wat super fijn om te horen dat u lekker hebt gegeten! Bedankt voor uw review.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit sushi. Zeer tevreden.

Reactie van Azumi Sushi:Beste heer / mevrouw, Dat is super om te horen! Bedankt voor uw review.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling heeft wat vertraging opgelopen (ca. 20 min); uit zichzelf werd er wat aan de bestelling toegevoegd met excuus voor het iets langere wachten. Sushi smaakte (weer) prima overigens ;-)

Reactie van Azumi Sushi:Beste Sander, het duurde inderdaad wat langer dan afgesproken, onze excuses hiervoor. Wat fijn om te horen dat u weer heeft genoten. Bedankt voor uw review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en alles vers! Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Azumi Sushi:Beste mw. De Jong, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u het lekker vond!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo ontzettend lekker . Zoveel verschillende smaken . Een ware sensatie. Dank je wel.

Reactie van Azumi Sushi:Beste louise, We zijn super blij om te horen dat je het lekker vond. Heel erg bedankt voor uw review en hopelijk tot de volgende keer!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd en sushi was lekker.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Maria, We zijn blij om te horen dat u het lekker vond. Bedankt voor uw review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP TOP TOP BESTEL AL VANAF HET BEGIN BIJ JULLIE SUPER VERS EN LEKKER!

Reactie van Azumi Sushi:Beste Felicia, We zijn super blij dat u zo tevreden bent! Heel erg bedankt en tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Ook erge aardige mensen. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Azumi Sushi:Beste Silvia, Heel erg bedankt! We zijn blij dat u lekker hebt gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanrader: vandaag al genoten van de Valentine box 👌😋 Nog een aanrader: zoetzure komkommer (nieuw!!) 👍

Reactie van Azumi Sushi:Beste Ellen, Wat ontzettend fijn om dat te horen! Bedank!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, precies op tijd en bovenal erg lekker!

Reactie van Azumi Sushi:Beste Maurits, We zijn heel blij om dat te horen. Bedankt voor je review!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en nette service

Reactie van Azumi Sushi:Beste Eertje, Heel erg bedankt voor je review. We zijn blij dat u het lekker vond!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Edamame was koud De rijs was niet heel goed gekookt

Reactie van Azumi Sushi:Beste Valeria Fulga, Dat is vervelend. Uw bestelling is te voet bezorgd wegens het gladde wegdek. Dit is waarschijnlijk de oorzaak hiervan. Wij zullen in het vervolg de boontjes anders verpakken zodat deze goed warm blijven. Onze excuses.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!! Alles was met zorg klaargemaakt en zag er heel mooi uit.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Anke, We zijn super blij om te horen dat je heerlijk hebt gegeten! bedankt voor je review.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

Reactie van Azumi Sushi:Beste meneer/mevrouw Van Boxtel, Super fijn! Bedankt voor je review!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel, Vriendelijke bezorger, dagverse sushi, goede prijs kwaliteit.

Reactie van Azumi Sushi:Beste meneer/mevrouw De Laat, Dankjewel voor je review! We zijn erg blij om dat te horen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden de Salmon lover box, heerlijk! Een lekkere box met gevarieerde en verse sushi.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Soesja, Super fijn om dat te horen. Bedankt!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

100% op tijd warm gemaakt en sushi lekker vers

Reactie van Azumi Sushi:Beste Joost, Super fijn! Bedankt voor je review.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker en super vers was zelfs nog warm.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Larissa, Wat ontzettend fijn om dat te horen! bedankt!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goedemiddag, Bestellen ging soepel, bestelling was op tijd klaar en de mevrouw aan de balie was super vriendelijk. Alles zag er top uit, helaas viel alle sushi uit elkaar en was hierdoor niet met stokjes te eten. Erg jammer. Groetjes Miranda

Reactie van Azumi Sushi:Beste Miranda, Onze excuses. We hopen dat u ons een tweede kans wilt geven.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, online bestelling staat op tijd klaar, vriendelijke bediening.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Michelle, Fijn om te horen! bedankt!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom super lekker gegeten. Alles lekker vers.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Joost, Super fijn om te horen. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en keurig op tijd bezorgd

Reactie van Azumi Sushi:Beste Wilke, Bedankt voor uw review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Superrrrrrrr

Reactie van Azumi Sushi:beste J en J, :)

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, snelle en correcte bezorging! Wij hebben er van genoten. Een aanrader!

Reactie van Azumi Sushi:Beste Fatima, Wij zijn erg blij om te horen dat je er van hebt genoten. Bedankt!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een top zaak, heerlijk dagverse sushi, producten die warm moesten zijn werden warm geleverd. Sushi mooi verpakt. Vriendelijk bezorgpersoneel.

Reactie van Azumi Sushi:Beste meneer/mevrouw De Laat, Heel erg bedankt voor uw review!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en de enige die iets verder wil bezorgen !

Reactie van Azumi Sushi:Beste Merijn, Bedankt! Als wij de mogelijkheid hebben zijn wij inderdaad bereid wat verder weg te bezorgen!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb echt superlekker gegeten, perfecte kwaliteit. Klantvriendelijk personeel, snelle service. Ook bezorging perfect op tijd. Altijd leuke acties, en kortingen. Kom snel weer bestellen.! Ga zo door Azumi!!👍👍

Reactie van Azumi Sushi:Beste Harry, Wat super fijn om dat te horen! Bedankt!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi is goed van smaak. De wasabi vind ik weinig en niet lekker. Heerlijke pokebowls. Iets meer keuze en variatie in de sushi zou het nog beter maken.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Anne, Bedankt voor je review. Wij zijn druk bezig met het uitbreiden van ons menu!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had sushi besteld om op te halen, en het was keurig op tijd klaar. Het was erg lekker en vers. Parkeren was geen enkel probleem. Vriendelijk personeel. We zullen hier wel vaker gaan bestellen.

Reactie van Azumi Sushi:Beste van der Heijden, wij zijn erg blij dat te horen en hopen u ook zeker vaker te zien!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker zeker de moeite waard

Reactie van Azumi Sushi:Beste Diego, Heel erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was echt lekker. Kwaliteit super👍👍

Reactie van Azumi Sushi:Beste Rob, Heel erg bedankt! We zijn super blij om dat te horen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers klantvriendelijk bij bestelling online op tijd klaar

Reactie van Azumi Sushi:Beste mevrouw Jansen, hartstikke fijn om dat te horen! Bedankt voor uw review.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten,hele goede vriendelijke service.Vooral mijn neefje van 6 jaar is heel blij dat jullie hier gekomen zijn,want hij is dol op sushi!

Reactie van Azumi Sushi:Beste R.A. Selier, Bedankt voor je review! We zijn erg blij om dat te horen.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Azumi Sushi:Bedankt voor uw review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

TOP

Reactie van Azumi Sushi:Beste Felicia, Heel erg bedankt!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de december box small. Heerlijke sushi en ruim voldoende voor 2 personen. Nette zaak met vriendelijke gastvrouw en personeel. Aanrader!

Reactie van Azumi Sushi:Beste Ellen, Heel erg bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je er van genoten hebt.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Warme gerechtjes waren warm en de sushi rolletjes lekker op smaak Ik kom zeker terug

Reactie van Azumi Sushi:Beste Bas, We zijn blij om dat te horen! Bedankt voor je review.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi zag er netjes en goed van maat. Echter de smaak was zeer vlak. Niet eentje die er bijzonder uitstak. Bijv. De pittige tonijn had 2 pepers. Nou echt niet. In totaal geen echte smaak sensatie.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Albert en Anoushka, Misschien is het iets voor jullie om de futomaki's te proberen. In de fotomaki's zitten meerdere ingrediënten bij elkaar wat voor een andere smaaksensatie zorgt. Heel erg bedankt voor jullie review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde stond keurig op tijd klaar. Alles was aanwezig en netjes verpakt. Het smaakte prima. Ga zo door !

Reactie van Azumi Sushi:Beste meneer/mevrouw Van Beurden, Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat het u goed beviel.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi zeer zeker een aan radar

Reactie van Azumi Sushi:Beste Ronny, Super fijn dat je het lekker vond!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, dagverse sushi. Mooi sushi aanbod voor een top prijs.

Reactie van Azumi Sushi:Beste meneer/mevrouw De Laat, Bedankt voor je review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit, heerlijk gegeten. Voor 50 euro besteld wat qua hoeveelheid maar net voldoende was voor 3 personen

Reactie van Azumi Sushi:Beste Pim, Bedankt voor je review!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heel lekker. Goede service en vriendelijke mensen. Erg snel klaar. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Bea, Heel erg bedankt voor je review! We zijn blij om te horen je de sushi lekker vond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede suhsi, fijn dat je kan bestellen om het later af te halen. De pittige tonijn is niet zo pittig maar dat is natuurlijk smaakafhankelijk

Reactie van Azumi Sushi:Beste Sushi fan, Bedankt voor je review!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de porties erg klein, en de bijlage zoals soja wasabi en gember erg weinig. Wakame erbij was wel lekker.

Reactie van Azumi Sushi:Beste R.Vennings, Bedankt voor je review. Wij hebben de bijlage nu aangepast waardoor deze groter is. U kunt bij het bestellen altijd aangeven met hoeveel personen u bent, dan passen wij de bijlage daarop aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs/kwaliteitsverhouding, nette service

Reactie van Azumi Sushi:Beste AVB, Bedankt voor je review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit (wat mij betreft vergelijkbaar met UChef) en vriendelijke bediening. Verbetertip: voor soya saus, wasiabi en gember wat grotere en praktischere verpakking dan kleine zakjes.

Reactie van Azumi Sushi:Beste meneer/mevrouw Claassen, Bedankt voor je review! We hebben voor deze verpakking gekozen om lekken te voorkomen. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat de flesjes sojasaus vaak lekken of open gaan in de tasjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prachtige schaal vol met heerlijke sushi’s. We hebben genoten van iedere sushi!! Ook vriendelijk geholpen in de zaak 👍

Reactie van Azumi Sushi:Beste Maria, Heel erg bedankt voor je review! Fijn dat het je heeft gesmaakt.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! Smaakte geweldig. Met zorg gemaakt. Ga zeker nog vaker een bestelling plaatsen.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Henk, Super fijn om te horen! Bedankt voor je review.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Súper! Alles lekker Vers! Genoeg soyasaus en servetten echt lekker gegeten!! Zeer zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Azumi Sushi:Beste Laura, Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi gegeten, super kwaliteit, en prijs ook . Alles vers bereid, en klantvriendelijk. Ga zeker vaker bestellen. Ga Azumi Sushi zeker aanbevelen. Top kwaliteit. En voor een goede prijs.

Reactie van Azumi Sushi:Beste Harry, Heel erg bedankt voor je review!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker en niet duur.. Heb er van genoten

Reactie van Azumi Sushi:Beste Armanda, We zijn erg blij om te horen dat je er van hebt genoten!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker goede prijs/kwaliteit. Alleen jammer dat er nergens beschreven staat wat er standaard in de bestelling zit (zoals stokjes, wasabi en sojasaus) hierdoor zelf nog bij besteld wat niet nodig was.. verder een lekker tentje

Reactie van Azumi Sushi:Beste Daniel, Heel erg bedankt voor je feedback! Hier gaan we iets aan doen.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi voor een goede prijs. Maki’s zijn mini, die mogen wel wat groter. Verder prima!

Reactie van Azumi Sushi:Beste Anique, Heel erg bedankt voor je review!