Beoordelingen van Azumi Sushi Vlijmen

Recente recensies

5.0
Diana
10 mei 2024
Inge
6 mei 2024

Heerlijke sushi

Kempenaars
4 mei 2024
FadeJo
3 mei 2024

Waanzinnig veel vega optie’s :) Heerlijke sushi’s!!! Veel variatie en zelfs de sushi banaan/oreo viel in de smaak! Fijne service.

An
23 april 2024

Alles keurig op tijd en vriendelijk en natuurlijk heerlijk !! Wij gingen het ophalen .

Marion
22 april 2024
Anoniem
15 april 2024

Het was geweldig ik ga vaker bestellen

Reactie van Azumi Sushi

Beste Anoniem, hartelijk bedankt met uw review. Met vriendelijke groet, Team Azumi sushi

Ellis
14 april 2024

Het maakt niet uit Hoelaat of wanneer je besteld, het is altijd zo lekker en super vers!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Ellis, wij zijn ontzettend blij met uw review 😄. Met vriendelijke groet, Team Azumi sushi

Jose Kozica
2 april 2024

top sushi, allemaal erg van genoten!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Jose Kozica, wat fijn om te horen 😀. Met vriendelijke groet, Team Azumi sushi

Esther
17 maart 2024

Heerlijke sushi gehad vandaag! Vers en smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Esther, wat fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. We zijn erg blij met uw review 😀. Met vriendelijke groet, Team Azumi sushi

Anne
10 maart 2024

I.v.m drukte kreeg ik pas na bijna 2 uur mijn bestelling. Wel wat extra sushi er bij gekregen maar ook dingen niet gehad omdat het op was inmiddels. Zal niet zo snel weer iets bestellen op deze manier.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Anne, Het is heel erg vervelend dat u zo lang moes wachten. Dat is niet wat u van ons kunt verwachten. Wij proberen uiterst ons best om dit te voorkomen. We hopen u nog eens te zien en misschien tot ziens! Bedankt voor het achter laten van een review. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

José Torcque
9 maart 2024
Reactie van Azumi Sushi

Beste José Torcque, Hartelijk bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

Monique
9 maart 2024

Heerlijke sushi. Altijd! En daarbij vriendelijk en gastvrij; we gaan er graag naar toe en raden het zeker aan.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Monique, Wat fijn om te horen dat het goed heeft gesmaakt. Wij zijn erg blij met de mooie review. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

Merit
4 maart 2024

Super lekker en snel klaar!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Merit, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

Diana
28 februari 2024
Reactie van Azumi Sushi

Beste Diana, Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

Jeroen
26 februari 2024

Lekker!!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Jeroen, Heel erg bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

Britt
25 februari 2024

Eerste keer besteld, 10/10!! Super lekker!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Britt, Wat super om te horen dat u erg tevreden bent. Wij zien u graag de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

H
25 februari 2024

Snelle levering, lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste H, Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

Henri
19 februari 2024

Super lekker! En snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Henri, Wat fijn om te horen dat de sushi snel bezorgd is en dat de sushi ook super lekker is. Met vriendelijke groet, team Azumi Sushi

Elana
15 februari 2024

Hele vriendelijke mensen en de Sushi was zoals altijd weer héérlijk! 🥰

Reactie van Azumi Sushi

Beste Elana, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Tot de volgende keer :D Met vriendelijke groet, team Azumi Sushi

Jose Kozica
13 februari 2024
Reactie van Azumi Sushi

Beste Jose Kozica, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, team Azumi Sushi

Eugene
13 februari 2024

Erg lekker, komen zeker terug.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Eugene, Wat fijn om te horen dat het erg goed heeft gesmaakt. We zien u graag de volgende keer weer, tot snel :) Met vriendelijke groet, team Azumi Sushi

Van der Lee
13 februari 2024

Kwaliteit van de sushi was niet top. Bestelling die ik had opgehaald was verkeerd gegaan. gebeld en dat werd keurig opgelost. Juiste product plus wat extra werd thuis bezorgt.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Van der Lee, Wat vervelend dat het anders was, wat men normaal gewend is van ons en wat verkeerd ging. Maar we gaan ons best weer doen om dit te voorkomen. Bedankt voor het achterlaten van een review. Met vriendelijke groet, team Azumi Sushi

Evelien
4 februari 2024
Reactie van Azumi Sushi

Beste Evelien, Bedankt voor het achterlaten van een review. Met vriendelijke groet, team Azumi Sushi

Jan en Toine
1 februari 2024

Supervers, zeer goede service, the best!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Jan en Toine, We zijn erg blij om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, team Azumi sushi

Familie Verhoeven
28 januari 2024

Het was weer genieten van de lekkerste sushi uit de omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Familie Verhoeven, Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, team Azumi Sushi

Katja Verschuren
28 januari 2024

De sushi was weer heerlijk

Reactie van Azumi Sushi

Beste Katja Verschuren, Het is weer erg fijn om te horen dat het goed heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, team Azumi Sushi

Melissa
28 januari 2024

Super lekkere sushi echt een aanrader Vriendelijk personeel

Reactie van Azumi Sushi

Beste Melissa, hartelijk bedankt voor uw review. We zijn er echt heel blij mee. Met vriendelijke groet, team Azumi Sushi

Jan en Toine
25 januari 2024

Super super vers en geweldig assortiment

Reactie van Azumi Sushi

Beste Jan en Toine, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

geoske
19 januari 2024

Lekkere sushi, goede kortingsacties, ook genoeg vegetarische keuze. Opmerkingen bij de bestelling worden ook echt gelezen en rekening mee gehouden!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Geoske, Wat fijn om te horen dat er genoeg keuzes zijn en dat de sushi’s goed smaken. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

José Torcque
14 januari 2024
Reactie van Azumi Sushi

Beste José Torcque, Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Azumi Sushi

Sietske
13 januari 2024

Snel gebracht, heerlijk gegeten

Reactie van Azumi Sushi

Beste Sietske, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het lekker is en snel bezorgd wordt. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

Judith
12 januari 2024

Best wel heel duur (maar dat is dan ook mijn smaak, ik bestel de luxe rolls), supervers en lekker. Al 5 keer in een maand of 3-4... ;-)

Reactie van Azumi Sushi

Beste Judith, Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het goed smaakt en vaak bij ons besteld 😀. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

Patty
2 januari 2024

Vriendelijk personeel! Lekker eten

Reactie van Azumi Sushi

Beste Patty, bedankt voor uw review😃. Mvg Team Azumi sushi

Bea
26 december 2023

Was erg lekker en vers

Reactie van Azumi Sushi

Beste Bea, bedankt voor uw review😃. Mvg Team Azumi sushi

hans van dijk
25 december 2023

Zoals altijd keurig verzorgd, precies op tijd en lekker eten.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Hans van dijk, bedankt voor uw review😃. Mvg Team Azumi sushi

Junice
24 december 2023

We bestellen hier altijd sushi en zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service! Houden rekening met zwangerschap en gaven vandaag alweer een flesje wijn mee, omdat we inmiddels zijn bevallen. Ook is de bezorging altijd erg snel! En altijd heerlijke verse sushi:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Junice, bedankt voor uw review😃. Mvg Team Azumi sushi

Han
21 december 2023

Lekker vers alles

Reactie van Azumi Sushi

Beste Han, bedankt voor uw review😃. Mvg Team Azumi sushi

E.Voss
20 december 2023
Reactie van Azumi Sushi

Beste E.Voss, bedankt voor uw review 😃. Mvg Team Azumi sushi

Marcella
20 december 2023

Heerlijk gegeten en wat fijn dat er rekening kan worden gehouden met allergenen! Dankjewel voor de fijne bezorging.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Marcella, wat fijn om te horen dat het goed heeft gesmaakt😃. Mvg Team Azumi sushi

Suus
14 december 2023
Reactie van Azumi Sushi

Beste Suus, bedankt voor uw review😃. Mvg Team Azumi sushi

José Torcque
10 december 2023

Mijn kleinzoon en ik hebben weer genoten!!

Reactie van Azumi Sushi

Beste José Torcque, bedankt voor uw review😃. Mvg Team Azumi sushi

Wim
5 december 2023

Stond mooi op tijd klaar. Vriendelijke bediening. Smaak was heerlijk, goed verpakt en de garnalen waren nog warm

Reactie van Azumi Sushi

Beste Wim, bedankt voor uw review 😄. Mvg Team Azumi sushi

Melissa
3 december 2023

Super lekkere sushi goede service ziet er alemaal netjes uit zeker een aanrader deze sushi winkel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Melissa, bedankt voor uw review 😄. Mvg Team Azumi sushi

Ninja
26 november 2023

We hebben weer heerlijk gegeten!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Ninja, wat fijn om te horen dat het goed gesmaakt heeft😁. Mvg Team Azumi sushi

Wesley
20 november 2023

Precies op tijd bezorgd en heerlijke sushi👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Wesley, bedankt voor uw review😃. Mvg Team Azumi sushi

Demi Brouwers
17 november 2023
Reactie van Azumi Sushi

Beste Demi Brouwers, bedankt voor uw review 😄. Mvg Team Azumi sushi

José Torcque
17 november 2023
Reactie van Azumi Sushi

Beste José Torcque, bedankt voor uw review 😃. Mvg Team Azumi sushi

Christina
17 november 2023

Smaakvol!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Christina, bedankt voor uw review 😊. Mvg Team Azumi sushi

Schroots
5 november 2023

Super sushi

Reactie van Azumi Sushi

Beste Schroots, wat fijn om te horen dat de sushi super zijn. Mvg Team Azumi Sushi

Verhoeven
4 november 2023

Het was weer genieten!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Verhoeven, dat is fijn om te horen dat het weer genieten was 😄. Mvg Team Azumi sushi

Patty
30 oktober 2023

Halloween sushi besteld! Zag er enorm leuk uit & ook heerlijk van gegeten!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Patty, wat fijn om te horen dat de Halloween box lekker was . Mvg Team Azumi sushi

Jan en Toine
26 oktober 2023

super verse en zeer smaakvolle sushi, echt een aanrader

Reactie van Azumi Sushi

Beste Jan en Toine, wat fijn om te horen dat de sushi’s super vers zijn 😃. Mvg Team Azumi sushi

Judith
22 oktober 2023

De sushi was lekker vers en werd netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Judith, wat fijn om te horen dat de sushi’s lekker vers zijn en dat de sushi’s netjes op tijd bezorgd werd. Mvg Team Azumi sushi

Bianca van KicKenStoffen
16 oktober 2023

Altijd lekker eten en fijne service! Ik rij er graag even voor naar Vlijmen.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Bianca van KickenStoffen, wat fijn om te horen 😃. Met vriendelijke groeten Team Azumi Sushi

José Torcque
14 oktober 2023

Top weer

Reactie van Azumi Sushi

Beste José Torcque, bedankt voor uw review. Mvg Azumi Sushi

ingiie
14 oktober 2023

Was gewoon lekker!

Reactie van Azumi Sushi

Beste ingiie, wat fijn om te horen dat de sushi’s lekker zijn. Mvg Azumi sushi

H
2 oktober 2023

Vegibox besteld, was echt super lekker. Veel sushi voor goede prijsverhouding. Gaan we zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste H, bedankt voor uw review. Het is heel fijn om te horen dat de sushi’s goed heeft gesmaakt.😀 Met vriendelijke groet, team Azumi Sushi

Verstappen
1 oktober 2023
Reactie van Azumi Sushi

Beste Verstappen, heel erg bedankt voor uw mooie review.😁 Mvg, team Azumi sushi

Bianca
1 oktober 2023

Lekker eten, snelle bezorging, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Bianca, hartelijk bedankt voor uw mooie review.😁 Mvg, team Azumi sushi

D. Henkelman
30 september 2023

Zeer goede kwaliteit sushi, ze zijn altijd uiterst vriendelijk. En oplossing gericht indien nodig. Absoluut aanrader!

Reactie van Azumi Sushi

Beste D. Henkelman, hartelijk bedankt voor uw mooie review. Het is erg fijn om te horen dat de sushi’s lekker zijn en we zien u heel graag de volgende keer weer. 😀 Met vriendelijke groet, team Azumi Sushi

Desiana Wegman
27 september 2023

Elke keer lekker vers. Ook de warme snacks zijn heerlijk

Reactie van Azumi Sushi

Beste Desiana Wegman, wat fijn om te horen dat het lekker heeft gesmaakt en nog bedankt voor uw mooie review. Mvg, Team Azumi sushi

Elana
25 september 2023

Altijd lekkere sushi 😋 en ook altijd op tijd klaar met hele vriendelijke mensen 😃 Voor mij iig een favoriet! 🤗

Reactie van Azumi Sushi

Beste Elana, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. We zijn er erg blij mee 😀. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

Franca
18 september 2023

Superlekker en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Franca, super fijn om te horen dat het super lekker is! Met vriendelijke groeten team Azumi sushi 😃

Valk van der Wim
12 september 2023

Het was weer heerlijk

Reactie van Azumi Sushi

Beste Valk van der Wim, wij zijn erg blij met uw review! Met vriendelijke groeten team Azumi sushi😄

Amber
11 september 2023

Lekkere sushi en snelle bezorging (20 min)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Amber, wat fijn om te horen dat de sushi’s lekker zijn! Groetjes team Azumi sushi 😊

José Torcque
10 september 2023

Zoals altijd weer genoten.

Reactie van Azumi Sushi

Beste José Torcque, wat fijn om te horen dat het heeft gesmaakt! Met vriendelijke groeten Team Azumi sushi 😊

Ruud
7 september 2023

Heerlijk gegeten, super kwaliteit!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Ruud, we zijn erg blij met uw review! 😃 Groetjes team Azumi sushi

Katja Verschuren
3 september 2023

De sushi was weer heerlijk tot de volgende keer

Reactie van Azumi Sushi

Beste Katja Verschuren, wat fijn om te horen dat de sushi’s heerlijk zijn! We zijn ontzettend blij met uw review. Tot de volgende keer 👋

Wim
1 september 2023

Precies op tijd klaar. Wij hebben heerkijk gegeten. Wij zijn erg tevreden

Reactie van Azumi Sushi

Beste Wim, wat fijn om te horen dat het precies op tijd klaar is en dat de sushi’s heerlijk zijn! We zijn erg blij met uw review. Met vriendelijke groet Team Azumi 😄

Marieke
31 augustus 2023

Zeer goede kwaliteit sushi. Heerlijk!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Marieke, wat fijn om te horen dat de sushi’s heerlijk zijn! We zijn erg blij met uw review. Met vriendelijke groet Team Azumi 😊

José Torcque
25 augustus 2023

Zoals altijd weer heel lekker!

Reactie van Azumi Sushi

Beste José Torcque, wat fijn om te horen dat het eten gesmaakt heeft! Met vriendelijke groet Team Azumi

Hans
18 augustus 2023

Weer en zoals altijd een heerlijke sushi maaltijd gehad.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Hans, wat fijn om te horen dat de sushi’s heerlijk zijn! We zijn erg blij met uw review 😊

te Brummelstroete
18 augustus 2023
Reactie van Azumi Sushi

Beste te Brummelstroete, bedankt voor uw review! 😃

Verstappen
18 augustus 2023

Je wordt gebeld als het toch uitzonderlijk eens te laat bezorgd word. 5 min te laat whahaha wij vinden het super dat er ook aandacht word besteed aan deze service

Reactie van Azumi Sushi

Beste Verstappen, wat fijn om te horen! we zijn super blij met uw review 😃

Katja Verschuren
12 augustus 2023

Het was weer heerlijk super lekkere verse sushi

Reactie van Azumi Sushi

Beste Katja Verschuren, wat fijn om te horen dat de sushi’s super lekker zijn! We zijn erg blij met uw review.

Laat
12 augustus 2023

Verse sushi, snelle levering, warme producten nog heerlijk warm en knapperig.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Laat, wat fijn om te horen! We zijn ontzettend blij met uw review 😄

Monique
11 augustus 2023

Wederom erg lekker

Reactie van Azumi Sushi

Beste Monique, hartelijk bedankt voor uw review! Wij zijn er super blij mee.

Wim
8 augustus 2023

Precies op tijd, goed verzorgd en vriendelijke bediening. Het smaakte heerlijk.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Wim, dat is heel fijn om te horen 😄

José Torcque
30 juli 2023

Het was weer zalig

Reactie van Azumi Sushi

Beste José Torcque, wat fijn om te horen 🤩. Tot snel weer 👋

RdR
29 juli 2023

Hoge verwachting maar helaas viel het voor ons tegen.

Reactie van Azumi Sushi

Beste meneer/mevrouw RdR, wat vervelend dat het niet tot uw verwachting deed. Mocht u nog eens bij ons willen bestellen, dan adviseren wij u graag Azumibox 1 , Magic box of eventueel salmon tuna deluxe. En hopelijk krijgen wij nog een kans. We gaan ons best doen. Met vriendelijke groet, team Azumi sushi

Lutgens
28 juli 2023

Snelle Bezorging, Lekkere Sushi

Reactie van Azumi Sushi

Beste Lutgens, wat fijn om te horen dat de eten gesmaakt heeft en dat de bezorging snel was 😊. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

José Torcque
25 juli 2023

Heerlijk gegeten , heel prettig geholpen

Reactie van Azumi Sushi

Beste José Torcque, wat fijn om te horen dat het lekker heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

Monique
25 juli 2023

Superlekkere Pokébowl 👍🏼

Reactie van Azumi Sushi

Beste Monique, wat fijn om te horen horen 😃. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi

Hélène
22 juli 2023

Altijd lekker vers en goede service. Toppertjes

Reactie van Azumi Sushi

Beste Hélène, wat fijn om te horen dat de service goed zijn en dat de eten altijd vers is 😊. Met vriendelijke groet, Team Azumi sushi

De laat
20 juli 2023

Verse sushi, vriendelijk personeel en snelle levering

Reactie van Azumi Sushi

Beste mevrouw de Laat, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Wij zijn er super blij mee 😃. Tot snel weer 👋 👋

ANTOINE Sleegers
19 juli 2023

het was erg lekker

Reactie van Azumi Sushi

Beste ANTOINE Sleegers, Hartelijk bedankt voor uw review. Super fijn om te horen dat het erg lekker was 😀. Hopelijk tot snel weer.

Jacquekine
14 juli 2023

Heerlijk geheten

Reactie van Azumi Sushi

Beste Jacquekine, Super fijn om te horen dat u heerlijk heeft gegeten. Daar doen wij het voor 😇. Graag zien wij u de volgende keer weer.

Monique
11 juli 2023

Poke Bowls waren erg lekker, ik ga ze zeker nog vaker halen. Personeel ook erg vriendelijk.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Monique, Wat fijn om te horen dat de Poké bowls goed hadden gesmaakt 😀 Tot de volgende keer 👋

Eddy Voss
11 juli 2023
Reactie van Azumi Sushi

Beste Eddy Vos, Bedankt voor uw review, we zien u graag bij de volgende bestelling weer 😀. Met vriendelijke groet, Team Azumi sushi

R.
4 juli 2023
Reactie van Azumi Sushi

Beste R, bedankt voor het achter van de review!

Jan en Toine
28 juni 2023

Super verse sushi en zeer groot gevarieerd aanbod. Onze allereerste bestelling overtrof echt onze verwachtingen.

Reactie van Azumi Sushi

Beste meneer/mevrouw Jan en Toine, wat fijn om te horen dat de sushi’s goed heeft gesmaakt! Bedankt voor uw review.

E.H
14 juni 2023

Sushi was erg lekker, vooral de geflambeerde zalm. Heerlijk!! De pokebowl viel helaas wat tegen, vond er weinig zalm inzitten en ik wist dat er geen avocado in zou zitten maar miste het wel haha :)

Reactie van Azumi Sushi

Beste meneer/mevrouw E.H, wat fijn om te horen dat de sushi’s en de geflambeerde zalm lekker zijn! Bedankt voor uw review.

Jan-Cees Bouwer
13 juni 2023

Smaakvol en op tijd

Reactie van Azumi Sushi

Beste Jan-Cees Bouwer, fijn om te horen!!

hans
11 juni 2023

Zoals altijd was de kwaliteit weer buitengewoon!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Hans, fijn om te horen!

Sylvana Bakker
30 mei 2023

De tonijn salade in de sushi was een beetje droog voor de rest zag alles er super mooi uit en was het heel lekker:)

Reactie van Azumi Sushi

Beste Sylvana Bakker, Wat fijn om te horen dat de sushi’s mooi en lekker zijn! Bedankt voor uw review.

Junice
28 mei 2023

Altijd heerlijke Sushi. Denken graag met je mee! Na een opmerking over dat ik zwanger even belde ze nog even op of we de viseitjes ook vervangen wilde hebben voor vegan viseitjes die ik mag eten. Via hun eigen website heb je ook veel meer keus als thuisbezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasmijn
24 mei 2023

Goede service, heerlijk gegeten!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Jasmijn, wat fijn om te horen!

Emma
8 mei 2023

Eten was heel lekker en de bezorging/service was top!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Emma, wat fijn om te horen dat de eten goed heeft gesmaakt! Bedankt voor uw review.

Malgorzata
8 mei 2023

Sushi was fresh and the taste was great! However, the ginger amount was not enough, I expected it to be it added to the order without needing to ask. Wasabi was missing entirely. I didn't ask because I assumed it will be added and only realized that at home. If these two things were in the order, I would have gladly given 5 stars.