Beoordelingen van Azumi Sushi Vlijmen

Recente recensies

5.0
Jasper
gisteren

Heeeeeeerlijke sushi!

Hamers
15 mei 2022

Heerlijk gegeten!

Ans van de Hulsbeek
9 mei 2022

We hebben gesmuld van alle lekkerheden!! Prettige bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Ans van de Hulsbeek, Wat fijn dat alles heeft gesmaakt. Bedankt voor het achterlaten van een review!

Marion Torcque
9 mei 2022

Was een levering met ‘hindernissen’ Complimenten voor het oplossen hiervan zodat wij konden genieten van de fantastische Sushi

Reactie van Azumi Sushi

Beste Marion Torcque, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Tot de volgende keer!

Marieke
23 april 2022

Was weer heerlijk!!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Marieke, Wat fijn om te horen dat het weer heeft gesmaakt! Tot de volgende keer.

Juinen
19 april 2022

Erg lekker, alleen zaten alle rollen niet goed dicht waardoor ze meteen open vielen. Dit at erg onhandig. Heb er niet echt van kunnen genieten op deze manier.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Juinen, Wat vervelend om te horen. Dit begrijpen wij erg goed. Onze excuses hiervoor.

Lynn
1 april 2022

Het was weer super lekker! Smaakte vers.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Lynn, Heel fijn dat het heeft gesmaakt. Bedankt voor het achterlaten van een review!

claudia.devaan
19 maart 2022

Heerlijk gegeten

Reactie van Azumi Sushi

Beste Claudia, Wat fijn om te horen! bedankt voor je review.

Van Gulik
16 maart 2022

Heerlijk eten, vers en snel klaar. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Reactie van Azumi Sushi

Beste meneer/mevrouw Van Gulik, Heel erg bedankt voor uw review. Wij zijn erg blij om dat te horen!

Maartje
14 maart 2022

De bestelling was helemaal in orde, de sushi heerlijk en de klantgerichtheid en service van Azumi is buitengewoon goed. Ook de vega(n) kan hier genieten van goede sushi. Over mijn vorige bestelling had ik een opmerking geplaatst en dit werd nu meer dan goed gemaakt. Ik blijf hier zeker bestellen. Bedankt Azumi, wat een service !

Reactie van Azumi Sushi

Beste Maartje, Bedankt dat je ons een tweede kans hebt gegeven en een nieuwe review hebt achtergelaten. We zien u graag terug bij een volgende bestelling!

Judith
6 maart 2022

Al een paar keer besteld bij jullie en altijd heel tevreden, maar dit keer was de sushi én echt koud (alsof de rollen al een tijdje in de koelkast hadden gestaan en dus niet vers waren) én niet helemaal zoals we besteld hadden. Zo zat er een carpacciorol in een box terwijl we box met dragonrol besteld hadden. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Judith, wat jammer om te horen. We maken ten alle tijden onze sushi vers klaar voordat de bestelling opgehaald wordt om dit juist te voorkomen. We vinden het erg vervelend dat het niet goed is gegaan met uw bestelling en bieden hier onze excuses voor aan. Hopelijk mogen wij het met u goed maken bij een eventuele volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Azumi Sushi Vlijmen

Maartje
3 maart 2022

Normaal gesproken is alles echt tiptop, maar ik had nu een dure rol in de bestelling zitten die het geld echt niet waard was en ook niet voldeed aan wat beloofd was. In plaats van de beloofde ‘crunchy tempura’ zat er gewoon een stuk (plantaardige) kipschnitzel in de rol en waren de overige ingrediënten in die rol minimaal. Heel jammer en echt niet lekker. Voor het overige was het wel naar wens en ik kom ook zeker nog eens terug, maar ik weet wel wat ik niet nog eens zal bestellen..

Hanneke
2 maart 2022

Netjes 5 minuten voor tijd geleverd, vriendelijke man. Sushi was heerlijk.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Hanneke, wat fijn om te horen dat alles naar wens was. En dat de bestelling netjes op tijd werd geleverd. Bedankt voor uw review!

Van son
28 februari 2022

Het was heerlijk, en op de afgesproken tijd stond het klaar .

Reactie van Azumi Sushi

Beste van Son, wat fijn dat het gesmaakt heeft. Bedankt voor uw review! We zijn er erg blij mee.

Marieke
24 februari 2022

Heerlijk, ziet er goed uit. Smaakt goed en netjes verpakt en bezorgd

Reactie van Azumi Sushi

Beste Marieke, hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn dat alles mooi was aangekomen. We zien uw bestelling graag tegemoet.

Corine
21 februari 2022

Lekkerste sushi en zelfs de lekkerste patat van Vlijmen

Reactie van Azumi Sushi

Beste Corine, hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens was en zelfs de lekkerste patat van Vlijmen =D

Sjanet
20 februari 2022

Complimenten ! Lekkere verse sushi aanrader mensen om hier je sushi te halen

Reactie van Azumi Sushi

Beste Sjanet, hartelijk bedankt voor uw mooie review. We zijn er erg blij mee. Tot snel weer.

Brok
19 februari 2022

Heerlijke sushi !

Reactie van Azumi Sushi

Beste Brok, bedankt voor uw review!

Patrick
22 januari 2022

Netjes optijd en weer top kwaliteit! Het was weer heerlijk 👌

Reactie van Azumi Sushi

Beste Patrick, bedankt voor uw review! Graat zien we u de volgende keer weer. Tot snel!

Anke
15 januari 2022

We hebben weer heerlijke sushi op. Lekker vers en nog een beetje warm.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Anke, wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Graag tot de volgende keer weer!

Diego
5 januari 2022

Het was zoals gewoonlijk weer lekker hoor

Reactie van Azumi Sushi

Beste Diego Han, hartelijk dank voor uw review! Tot de volgende keer.

Elly Voss
3 januari 2022

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Elly Voss, bedankt voor uw review! We hopen u weer gauw te zien. Tot snel =D

Joost
2 januari 2021

Het was weer super, we hebben genoten

Reactie van Azumi Sushi

Beste Joost, hartelijk dank voor uw review! We zien u graag weer snel.

Robin Roelofs
30 december 2021

Heerlijke sushi! Vriendelijk personeel, dat zelfs even belt voor kleine vertraging bij bezorging.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Robin Roelofs, bedankt voor uw review. Dat is fijn om te horen dat u tevreden bent. En natuurlijk bedankt voor uw geduld.

Lynn
26 december 2021

Het was echt super lekker. Heel vers!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Lynn, wat fijn om te horen dat het super lekker was. We doen uiterst ons best om de sushi zo vers mogelijk bij de klant aan te bieden. We zien uw bestelling graag weer tegemoet.

Hoevenaar
22 december 2021

Vers goed verzorgt vriendelijke bezorger voor herhaling vatbaar

Reactie van Azumi Sushi

Beste heer / mevrouw Hoevenaar, bedankt voor uw review! De bezorger staat klaar voor uw volgende bestelling. Tot snel! =D

Een tevreden klant
13 december 2021
Reactie van Azumi Sushi

Beste tevreden klant, bedankt voor uw review! Graag tot de volgende keer.

Katja Verxchuren
12 december 2021

Was zeer verse sushi

Reactie van Azumi Sushi

Beste Katja Verschuren, hartelijk dank voor uw review!

Anita
11 december 2021

Hele lekkere sushi en goed kwaliteit prijs verhouding

Reactie van Azumi Sushi

Beste Anita, bedankt voor uw review. Fijn dat alles naar wens was. We hopen u snel weer te zien!

Jessica
6 december 2021
Reactie van Azumi Sushi

Beste Jessica, bedankt voor uw review. En hopelijk zien we u weer snel!

Verhoeven
29 november 2021

We hebben heerlijk gegeten van lekkere sushi!

Reactie van Azumi Sushi

Beste heer / mevrouw Verhoeven, wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Bedankt voor uw review!

Denise
27 november 2021
Reactie van Azumi Sushi

Beste Denise, bedankt voor uw review!

Sen
26 november 2021

De bestelling was zoals gewoonlijk weer heerlijk! Los van de heerlijke en kwalitatieve sushi, is het personeel ook zeer vriendelijk en gastvrij.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Sen, wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Hartelijk dank voor uw review! En tot snel.

Jessica
24 november 2021
Reactie van Azumi Sushi

Beste Jessica, bedankt voor uw goede review. We hopen u weer gauw te zien. Tot snel!

Toon
21 november 2021
Reactie van Azumi Sushi

Beste Toon, bedankt voor uw review.

R
21 november 2021

Lekker, goede prijs, persoonlijk en luisteren naar wensen

Reactie van Azumi Sushi

Beste R, bedankt voor uw review! We zien u graag de volgende keer weer.

Maartje
10 november 2021

Heerlijk verse sushi, netjes / schoon bereid en altijd op tijd.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Maartje, bedankt voor uw goede review.

Nicole
7 november 2021

Heerlijke sushi, maar voor deze prijs verwacht je toch meer beleving en daar passen al die plastic verpakkingen gewoon niet bij, toch wel een domper.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Nicole, bedankt voor de tip en het achterlaten van een review. Hopelijk zien we u snel weer ondanks het minpunt.

Marieke
6 november 2021

Zeer goede kwaliteit sushi.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Marieke, bedankt voor de goede review! Hopelijk tot snel weer.

Yvonne Post
31 oktober 2021

Heerlijke sushi! 10 minuten vertraging op de bezorging (geen enkel probleem natuurlijk) en hiervoor werden we keurig en vriendelijk gebeld. Alleen maar complimenten. Goede prijs kwaliteit. Helaas werd de Wakame salade vergeten, dus daar kan ik niks van zeggen. We bestellen vast nog eens, dus dat komt goed.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Yvonne Post, bedankt voor de fijne review! Hopelijk heeft alles als nog gesmaakt en zien we u snel weer terug!

Elly Voss
30 oktober 2021

Alleen jammer dat op de kip spies heel weinig kip zat.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Elly Vos, bedankt voor de review. hopelijk heeft de sushi als nog gesmaakt, ondanks dat de portie kip te weinig was.

Van sterkenburg
30 oktober 2021

Altijd goed

Reactie van Azumi Sushi

Beste heer/ mevrouw van Sterkenburg, bedankt voor de goede review!

Diego Han
24 oktober 2021

👌👌👌

Reactie van Azumi Sushi

Beste Diego Han, Bedankt voor uw review!

Wendy
23 oktober 2021

Ik vind de sushi aan de kleine kant voor die prijs , het is wel lekker

Reactie van Azumi Sushi

Beste Wendy, Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. We zijn blij om te horen dat het ondanks het minpunt heeft gesmaakt.

Sigrid Dekkers
22 oktober 2021
Reactie van Azumi Sushi

Beste Sigrid Dekkers, Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review!

Diego Han
16 oktober 2021

Altijd heerlijk

Reactie van Azumi Sushi

Beste Diego Han, Opnieuw bedankt voor uw review!

Claudia De vaan
9 oktober 2021

Heerlijk gegeten!!! De sushi met zalm mouse vinden wij minder, dit ligt niet aan de kwaliteit maar gewoon aan onze smaak. Wel jammer dat die vaak veel voorkomt in sushiboxen. Voor de rest was het heerlijk!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Claudia de Vaan, Wat fijn dat u lekker heeft gegeten. We zijn erg blij om dat te horen. Smaken verschillen natuurlijk voor iedereen maar toch erg bedankt voor uw review. Dit nemen wij zeker mee voor toekomstige boxen.

Diego Han
9 oktober 2021

Lekker zoals gewwonlijk

Reactie van Azumi Sushi

Beste Diego Han, Bedankt voor uw review!

Renee
4 oktober 2021

Goede sushi, ruime keuze uit boxen, goed prijs

Reactie van Azumi Sushi

Beste Renee, Heel erg bedankt voor uw review! We zijn erg blij om dat te horen.

Hans
3 oktober 2021

Wederom heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Hans, Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u het lekker vond!

Marieke
2 oktober 2021
Reactie van Azumi Sushi

Beste Marieke, Bedankt voor de goede review!

Charlotte van der Pluijm
15 september 2021

Heerlijke verse sushi, goede ingrediënten en mooi opgemaakt in schaal. Toch wel vastplakken de deksel. Ook deze schiet los helaas.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Charlotte, fijn dat de sushi naar wens was!! en bedankt voor de tip. Hopelijk tot snel weer!

Elly
14 september 2021

Super lekkere sushi!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Elly, bedankt voor de review! hopelijk tot snel!

Familie van Geel
5 september 2021

Super lekker en bezorging precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste familie van Geel, heel fijn dat de bestelling naar wens was!! hopelijk zien we jullie snel weer!

Carel
29 augustus 2021

Heerlijke sushi, goed bevallen!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Carel, bedankt voor de goede review! hopelijk zien we u snel weer!

A. Van Oorschot
29 augustus 2021

Heerlijke box en de garnalen zijn heerlijk knapperig !

Reactie van Azumi Sushi

Beste heer/mevrouw van Oorschot, Fijn om te horen dat de bestelling naar wens was! hopelijk tot snel weer!

Amber
24 augustus 2021

De sushi was ontzettend vers en lekker. Daarnaast ook een hele vriendelijke service en leuke acties. Zeker een aanrader!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Amber, wij vinden het heel fijn om te horen dat de bestelling naar wens was! Bedankt voor de goede review en hopelijk zien we u snel weer!

Hans
24 augustus 2021

Netjes thuisgebracht en heerlijk weer eens.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Hans, fijn om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor de goede review!

De Vries
23 augustus 2021

Top!

Reactie van Azumi Sushi

Beste heer/mevrouw de Vries, Bedankt voor de goede review!

Diego
17 augustus 2021

Super lekker zoals altijd

Reactie van Azumi Sushi

Beste Diego, Bedankt voor de goede review! Hopelijk tot snel weer!

Anja
16 augustus 2021

De sushi en alles is altijd zo lekker! De kinderbox vind ik echt super! Laatste keer was de bezorging 10min later maar netjes excuus uitgelegd dus echt toppers jullie💪blijf zo doorgaan

Reactie van Azumi Sushi

Beste Anja, bedankt voor het achterlaten van een review en heel fijn dat alles naar wens was! hopelijk tot snel!

Fleur
10 augustus 2021

Goede sushi! Goede bezorging! Zeker voor herhaling vatbaar 👍🏻

Reactie van Azumi Sushi

Beste Fleur, heel fijn dat alles naar wens was en bedankt voor het achterlaten van een review! hopelijk tot snel!

Monique
7 augustus 2021

Voor het eerst hier mijn sushi besteld. Was erg lekker, oog voor detail, fijne service kortom helemaal goed !

Reactie van Azumi Sushi

Beste Monique, Wat fijn! Hopelijk tot de volgende keer.

Koningstein
31 juli 2021

Top! Zoals altijd!

Reactie van Azumi Sushi

Beste meneer/mevrouw Koningstein, Dat is erg fijn om te horen heel erg bedankt!

Ruud Jonckers
27 juli 2021

Helaas lang wachten om de reeds bestelde en betaalde producten mee te krijgen.

Hans
17 juli 2021

Prima te eten, alles is vers en smaakvol en netjes verpakt.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Hans, Fijn om te horen! Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review.

Judith
11 juli 2021

Heel lekkere sushi, snelle bezorging. Sojaboontjes leken niet helemaal gaar, maar ga er zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Judith, Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. Tot de volgende keer!

Harry kelderhuis
21 juni 2021

Heerlijke sushi, met zorg bereid, en supervers ! Vriendelijke bezorgers, en personeel supervriendelijk. Ga zeker vaker bestellen.! Ga zo door azumi sushi ! Graag tot snel !!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Harry Kelderhuis, Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. Dat is een groot compliment. Bedankt! Tot de volgende keer!

Petra van sterkenburg
6 juni 2021

Mooie en lekkere sushi. Ook mooie schotels. Bestellen en afhalen gaat makkelijk en van alles wat je nodig hebt zit erbij.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Petra van Sterkenburg, Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review! Dat is fijn om te horen.

Mjw
30 mei 2021

Hele goeie en lekkere sushi. Alles is vers bereid en toch met een half uurtje in huis op een drukke zaterdag. Heel fijn dat je een mailtje krijgt met de verwachte bezorgtijd + een mailtje dat de bestelling onderweg is. Heerlijk gegeten en volgende keer bestellen we weer hier.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Mjw, Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. We zijn super blij om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Tot de volgende keer!

Roxanne
28 mei 2021

Ontzettend verse vis in de sushi. Het is altijd een feestje om hier te bestellen!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Roxanne, Super fijn om dat te horen. Heel erg bedankt!

Bart
25 mei 2021

Wat kan ik zeggen, besteld voor ophalen om 1600, ik was iets te vroeg dus nog niet klaar. Logisch ik was te vroeg. Om 1600 anders klaar. Sushi was heerlijk. Duidelijk verse kwaliteit vis. Zeker een aanrader.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Bart, We zijn heel erg blij om dat te horen. Bedankt voor uw review!

GJ
25 mei 2021

Netjes op tijd klaar, vriendelijk en het belangrijkste....lekker en vers eten en voor een goede prijs.

Reactie van Azumi Sushi

Beste GJ, Dat is fijn om te horen! Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review.

Jayley
23 mei 2021

😋😋😋😋😋😋

Reactie van Azumi Sushi

Beste Jayley, Bedankt voor het achterlaten van een review!

Simone
21 mei 2021

Heerlijk gegeten vanavond. De sushi was erg lekker en de schaal zag er ook nog eens erg mooi uit, complimenten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Simone, Wat fijn om dat te horen! Heel erg bedankt en hopelijk tot de volgende keer!

DH
17 mei 2021

Goede kwaliteit, netjes verzorgd en altijd zeer vriendelijk

Reactie van Azumi Sushi

Beste DH, Bedankt voor uw review!

Roland
16 mei 2021

Was heel erg lekker!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Roland, Fijn om te horen dat u het lekker vond! Bedankt voor het achterlaten van een review!

Anita
16 mei 2021

Goede kwaliteit/Prijs verhouding en spullen zijn klaar op het afgesproken tijdstip.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Anita, Bedankt voor uw review. We zijn blij om dat te horen!

Marieke Budding
14 mei 2021

Geweldig! Super vers knapperig en nog warm! We hebben genoten.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Marieke, Wat fijn om te horen dat u er van heeft genoten! Bedankt voor uw review.

Joost
13 mei 2021

Was weer 100%

Reactie van Azumi Sushi

Beste Joost, Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. We zijn super blij om te horen dat het u goed heeft gesmaakt!

Charlotte
11 mei 2021

Super lekker sushi, vers en goede smaken. Had een box met diverse sushi’s en was best veel. De deksel van de ronde doos laat wel snel los. Misschien vastplakken voor er ongelukken gebeuren.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Charlotte, Bedankt voor uw review. Wij zullen voortaan de ronde boxen dichtplakken!

Ruud Jonckers
10 mei 2021

prima service, vriendelijke bediening en zeer hulpvaardig bij het geven van informatie over glutenvrije producten. Kwaliteiten van de gerechten is uitstekend.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Ruud, Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. We helpen u graag nogmaals!

Marcel
9 mei 2021
Reactie van Azumi Sushi

Beste Marcel, Bedankt voor uw review!

Harry kelderhuis
8 mei 2021

Ik ben zeer tevreden over azumi sushi, mijn bestelling was perfect bereid en vers. Ik had warme hapjes erbij, en die waren goed warm. Het personeel was erg vriendelijk en alles zag er netjes en schoon uit. Het menu is ook erg uitgebreid, en de prijs is ook betaalbaar. Ik ga zeker vaker bestellen, want de kwaliteit is super. Mijn complimenten aan de eigenaresse. Als ik meer sterren kon geven, had ik dat zeker gedaan. En ik wil aan iedereen vertellen, dat je voor de beste sushi, dit bij azumi sushi te vlijmen moet bestellen. Tot gauw. Vriendelijke groet. Harry kelderhuis.👍

Reactie van Azumi Sushi

Beste Harry, Dat vinden we echt heel fijn om te horen. Ontzettend bedankt voor uw mooie review en tot de volgende keer!

Anoniem
7 mei 2021

Sushi nog steeds heerlijk, echter waren ze vandaag niet stevig gerold.. de helft viel uit elkaar als je ze oppakte. Tip voor de volgende keer!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Anoniem, We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Bedankt voor uw eerlijke feedback!

E. van den Hurk
5 mei 2021

Super mooi voorbereidde Sushi en tevens zeer smakelijk. I.v.m. met de verjaardag van mijn moeder heeft Azumi Sushi een extra stap gedaan om haar echt het gevoel te geven dat ze jarig was. Erg bedankt!! (de website benodigd nog wel een aanpassing m.b.t. het doorberekenen van acties), verder alles top!

Reactie van Azumi Sushi

Beste E. van den Hurk, Heel erg bedankt voor uw review. We gaan ervoor zorgen dat dit opgelost wordt op de website. Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt!

Niels
3 mei 2021

Sushi is top op smaak en gefrituurde items zijn goed heet. Kwaliteit is echt top!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Niels, Dat is super fijn om te horen! Heel erg bedankt voor uw review.

Pelk
28 april 2021

Eerder geleverd dan opgegeven tijd. Netjes hierover gebeld om te vragen of wij hiermee akkoord gingen. Nette uitleg dat dit gunstig was in de route. Warme producten waren ook echt warm. Versheid van sushi was super. Zowel de rijst, groente en vis smaakten echt heerlijk. Absolute aanrader.

Reactie van Azumi Sushi

Beste meneer Pelk, Wat ontzettend fijn om dat te horen! Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review.

Dianne
26 april 2021
Reactie van Azumi Sushi

Beste Dianne, Bedankt!

Pien
19 april 2021

Heerlijke sushi, vers en top van smaak! Een echte aanrader!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Pien, Heel erg bedankt dat is super fijn om te horen!

Wesley
18 april 2021

Heerlijke sushi en keurig op tijd geleverd

Reactie van Azumi Sushi

Beste Wesley, Super fijn om te horen dankjewel!

Joost
14 april 2021

Was weer super vers

Reactie van Azumi Sushi

Beste Joost, Wij doen er alles aan om de sushi op het laatste moment te maken voordat u het komt ophalen. Super fijn dat u ziet/proeft dat het vers is! Bedankt!

Patrick Heijnen
13 april 2021

Veel variatie, goede prijs, vriendelijk personeel

Reactie van Azumi Sushi

Beste Patrick, Super fijn om te horen! Heel erg bedankt!

Voss
11 april 2021

Was weer lekker. Bedankt

Reactie van Azumi Sushi

Beste meneer/mevrouw Voss, Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u het lekker vond!

Jordy van de Mosselaar
10 april 2021

Goede pijs, kwaliteit verhouding. Verse producten en vriendelijk personeel.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Jordy, Dat is heel fijn om te horen dankjewel!

Danielle
9 april 2021

Lekkere sushi! Mooi optijd bezorgd.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Danielle, We zijn blij om te horen dat u het lekker vond. Heel erg bedankt voor uw review!

Noor
6 april 2021

Super lekkere en verse sushi én snelle bezorging! Hier gaan we vaker bestellen :)

Reactie van Azumi Sushi

Beste Noor, Wat fijn om dat te horen! Tot de volgende keer.

Patrick
5 april 2021

Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Patrick, We zijn super blij om dat te horen!

Elly Voss
1 april 2021

Heerlijke sushi. Wordt netjes op tijd bezorgd. We zullen zeker weer bij jullie bestellen.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Elly, Heel erg bedankt! Tot de volgende keer!

Chrisje
1 april 2021

Dit was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Chrisje, Wat ontzettend fijn om te horen! Tot de volgende keer!

Ans van de Hulsbeek
30 maart 2021

Wij hebben ontzettend lekker gegeten gisteren. Zag er heel lekker en netjes uit!!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Ans, Heel erg bedankt voor uw review. Wij zijn erg blij om te horen dat u lekker vond!

Tamara
29 maart 2021

Wij hebben enorm genoten van de Sushi!! En de verrassing voor onze zoon met een lief kaartje erbij was helemaal top!!! Wij zullen zeker weer bestellen bij jullie.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Tamara, Wij zijn heel blij om te horen dat u er van heeft genoten. Tot de volgende keer!

Anita
28 maart 2021

Erg lekkere en verse sushi. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Anita, Super fijn om te horen dat u het lekker vond! Bedankt voor uw review.

Patrick
28 maart 2021
Reactie van Azumi Sushi

Beste Patrick, Ontzettend bedankt voor uw review!

Marcel
27 maart 2021

Het was super goed. Iedereen tevreden. En de bezorging was ook stipt op tijd.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Marcel, Fijn om te horen! bedankt!

Stefan
27 maart 2021

Smaakte goed!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Stefan, Bedankt voor uw review!

Eddy
21 maart 2021

Het was heerlijk. Eten was netjes verpakt en keurig volgens afspraak geleverd. En goed warm. Op naar de volgende bestelling.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Eddy, Heel erg bedankt voor uw review. We zijn super blij om te horen dat het u heeft gesmaakt. Tot de volgende keer!

Amanda
16 maart 2021

Erg lekker, vers en snel geleverd. Zeker een aanrader

Reactie van Azumi Sushi

Beste Amanda, Bedankt voor uw review! We zijn erg blij om dat te horen.

Margreth
9 maart 2021

Lekker gegeten sushi was vers...kwaliteit! Voor herhaling vatbaar...TOPPIE!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Margreth, Wat super fijn om te horen dat u lekker hebt gegeten! Bedankt voor uw review.

Vlijmen
4 maart 2021

Zeer goede kwaliteit sushi. Zeer tevreden.

Reactie van Azumi Sushi

Beste heer / mevrouw, Dat is super om te horen! Bedankt voor uw review.

Sander
28 februari 2021

De bestelling heeft wat vertraging opgelopen (ca. 20 min); uit zichzelf werd er wat aan de bestelling toegevoegd met excuus voor het iets langere wachten. Sushi smaakte (weer) prima overigens ;-)

Reactie van Azumi Sushi

Beste Sander, het duurde inderdaad wat langer dan afgesproken, onze excuses hiervoor. Wat fijn om te horen dat u weer heeft genoten. Bedankt voor uw review!

Mw. De Jong
19 februari 2021

Het was erg lekker en alles vers! Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Azumi Sushi

Beste mw. De Jong, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u het lekker vond!

Louise
17 februari 2021

Zo ontzettend lekker . Zoveel verschillende smaken . Een ware sensatie. Dank je wel.

Reactie van Azumi Sushi

Beste louise, We zijn super blij om te horen dat je het lekker vond. Heel erg bedankt voor uw review en hopelijk tot de volgende keer!

Maria
14 februari 2021

Ruim op tijd en sushi was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Maria, We zijn blij om te horen dat u het lekker vond. Bedankt voor uw review!

Felicia Huizinga
14 februari 2021

TOP TOP TOP BESTEL AL VANAF HET BEGIN BIJ JULLIE SUPER VERS EN LEKKER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Felicia, We zijn super blij dat u zo tevreden bent! Heel erg bedankt en tot de volgende keer.

Silvia Dirriwachtet
14 februari 2021

Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Ook erge aardige mensen. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Silvia, Heel erg bedankt! We zijn blij dat u lekker hebt gegeten.

Maurits van de Water
14 februari 2021
Ellen Veenman
13 februari 2021

Aanrader: vandaag al genoten van de Valentine box 👌😋 Nog een aanrader: zoetzure komkommer (nieuw!!) 👍

Reactie van Azumi Sushi

Beste Ellen, Wat ontzettend fijn om dat te horen! Bedank!

Maurits van de Water
13 februari 2021

Goed verzorgd, precies op tijd en bovenal erg lekker!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Maurits, We zijn heel blij om dat te horen. Bedankt voor je review!

Eertje
13 februari 2021

Lekkere sushi en nette service

Reactie van Azumi Sushi

Beste Eertje, Heel erg bedankt voor je review. We zijn blij dat u het lekker vond!

Valeria Fulga
13 februari 2021

Edamame was koud De rijs was niet heel goed gekookt

Reactie van Azumi Sushi

Beste Valeria Fulga, Dat is vervelend. Uw bestelling is te voet bezorgd wegens het gladde wegdek. Dit is waarschijnlijk de oorzaak hiervan. Wij zullen in het vervolg de boontjes anders verpakken zodat deze goed warm blijven. Onze excuses.

Anke
13 februari 2021

We hebben heerlijk gegeten!! Alles was met zorg klaargemaakt en zag er heel mooi uit.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Anke, We zijn super blij om te horen dat je heerlijk hebt gegeten! bedankt voor je review.

Van boxel
9 februari 2021

Het was weer heerlijk

Reactie van Azumi Sushi

Beste meneer/mevrouw Van Boxtel, Super fijn! Bedankt voor je review!

De laat
7 februari 2021

Vriendelijk personeel, Vriendelijke bezorger, dagverse sushi, goede prijs kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste meneer/mevrouw De Laat, Dankjewel voor je review! We zijn erg blij om dat te horen.

Soesja
6 februari 2021

We hadden de Salmon lover box, heerlijk! Een lekkere box met gevarieerde en verse sushi.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Soesja, Super fijn om dat te horen. Bedankt!

Joost
4 februari 2021

100% op tijd warm gemaakt en sushi lekker vers

Reactie van Azumi Sushi

Beste Joost, Super fijn! Bedankt voor je review.

Larissa
4 februari 2021

Sushi was erg lekker en super vers was zelfs nog warm.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Larissa, Wat ontzettend fijn om dat te horen! bedankt!

Miranda
31 januari 2021

Goedemiddag, Bestellen ging soepel, bestelling was op tijd klaar en de mevrouw aan de balie was super vriendelijk. Alles zag er top uit, helaas viel alle sushi uit elkaar en was hierdoor niet met stokjes te eten. Erg jammer. Groetjes Miranda

Reactie van Azumi Sushi

Beste Miranda, Onze excuses. We hopen dat u ons een tweede kans wilt geven.

Michelle Jansen
30 januari 2021

Heerlijk vers, online bestelling staat op tijd klaar, vriendelijke bediening.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Michelle, Fijn om te horen! bedankt!

Joost
25 januari 2021

Wederom super lekker gegeten. Alles lekker vers.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Joost, Super fijn om te horen. Bedankt!

wilke
25 januari 2021

lekker eten en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Wilke, Bedankt voor uw review!

J en j
21 januari 2021

Superrrrrrrr

Reactie van Azumi Sushi

beste J en J, :)

Fatima
17 januari 2021

Erg lekker, snelle en correcte bezorging! Wij hebben er van genoten. Een aanrader!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Fatima, Wij zijn erg blij om te horen dat je er van hebt genoten. Bedankt!

De laat
16 januari 2021

Wat een top zaak, heerlijk dagverse sushi, producten die warm moesten zijn werden warm geleverd. Sushi mooi verpakt. Vriendelijk bezorgpersoneel.

Reactie van Azumi Sushi

Beste meneer/mevrouw De Laat, Heel erg bedankt voor uw review!

Merijn
16 januari 2021

Lekkere sushi en de enige die iets verder wil bezorgen !

Reactie van Azumi Sushi

Beste Merijn, Bedankt! Als wij de mogelijkheid hebben zijn wij inderdaad bereid wat verder weg te bezorgen!

Harry kelderhuis
16 januari 2021

Heb echt superlekker gegeten, perfecte kwaliteit. Klantvriendelijk personeel, snelle service. Ook bezorging perfect op tijd. Altijd leuke acties, en kortingen. Kom snel weer bestellen.! Ga zo door Azumi!!👍👍

Reactie van Azumi Sushi

Beste Harry, Wat super fijn om dat te horen! Bedankt!

Anne
15 januari 2021

Sushi is goed van smaak. De wasabi vind ik weinig en niet lekker. Heerlijke pokebowls. Iets meer keuze en variatie in de sushi zou het nog beter maken.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Anne, Bedankt voor je review. Wij zijn druk bezig met het uitbreiden van ons menu!

van der Heijden
11 januari 2021

Ik had sushi besteld om op te halen, en het was keurig op tijd klaar. Het was erg lekker en vers. Parkeren was geen enkel probleem. Vriendelijk personeel. We zullen hier wel vaker gaan bestellen.

Reactie van Azumi Sushi

Beste van der Heijden, wij zijn erg blij dat te horen en hopen u ook zeker vaker te zien!

Diego
3 januari 2020

Lekker zeker de moeite waard

Reactie van Azumi Sushi

Beste Diego, Heel erg bedankt!

Rob
3 januari 2020

Dit was echt lekker. Kwaliteit super👍👍

Reactie van Azumi Sushi

Beste Rob, Heel erg bedankt! We zijn super blij om dat te horen.

Jansen
2 januari 2020

Heerlijk vers klantvriendelijk bij bestelling online op tijd klaar

Reactie van Azumi Sushi

Beste mevrouw Jansen, hartstikke fijn om dat te horen! Bedankt voor uw review.

R.A.Selier
23 december 2020

Lekker eten,hele goede vriendelijke service.Vooral mijn neefje van 6 jaar is heel blij dat jullie hier gekomen zijn,want hij is dol op sushi!

Reactie van Azumi Sushi

Beste R.A. Selier, Bedankt voor je review! We zijn erg blij om dat te horen.

Anoniem
20 december 2020
Reactie van Azumi Sushi

Bedankt voor uw review!

Felicia
19 december 2020

TOP

Reactie van Azumi Sushi

Beste Felicia, Heel erg bedankt!

Ellen Veenman
16 december 2020

Genoten van de december box small. Heerlijke sushi en ruim voldoende voor 2 personen. Nette zaak met vriendelijke gastvrouw en personeel. Aanrader!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Ellen, Heel erg bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je er van genoten hebt.

Bas
16 december 2020

Warme gerechtjes waren warm en de sushi rolletjes lekker op smaak Ik kom zeker terug

Reactie van Azumi Sushi

Beste Bas, We zijn blij om dat te horen! Bedankt voor je review.

Albert en Anoushka
13 december 2020

Sushi zag er netjes en goed van maat. Echter de smaak was zeer vlak. Niet eentje die er bijzonder uitstak. Bijv. De pittige tonijn had 2 pepers. Nou echt niet. In totaal geen echte smaak sensatie.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Albert en Anoushka, Misschien is het iets voor jullie om de futomaki's te proberen. In de fotomaki's zitten meerdere ingrediënten bij elkaar wat voor een andere smaaksensatie zorgt. Heel erg bedankt voor jullie review!

van Beurden
13 december 2020

Het bestelde stond keurig op tijd klaar. Alles was aanwezig en netjes verpakt. Het smaakte prima. Ga zo door !

Reactie van Azumi Sushi

Beste meneer/mevrouw Van Beurden, Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat het u goed beviel.

Ronny Gerrits
13 december 2020

Super lekkere sushi zeer zeker een aan radar

Reactie van Azumi Sushi

Beste Ronny, Super fijn dat je het lekker vond!

De laat
7 december 2020

Vriendelijk personeel, dagverse sushi. Mooi sushi aanbod voor een top prijs.

Reactie van Azumi Sushi

Beste meneer/mevrouw De Laat, Bedankt voor je review!

Pim van Nes
7 december 2020

Uitstekende kwaliteit, heerlijk gegeten. Voor 50 euro besteld wat qua hoeveelheid maar net voldoende was voor 3 personen

Reactie van Azumi Sushi

Beste Pim, Bedankt voor je review!

Bea van Berge Henegouwen
7 december 2020

Het eten was echt heel lekker. Goede service en vriendelijke mensen. Erg snel klaar. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Bea, Heel erg bedankt voor je review! We zijn blij om te horen je de sushi lekker vond.

Sushi fan
4 december 2020

Goede suhsi, fijn dat je kan bestellen om het later af te halen. De pittige tonijn is niet zo pittig maar dat is natuurlijk smaakafhankelijk

Reactie van Azumi Sushi

Beste Sushi fan, Bedankt voor je review!

R.Vennings
30 november 2020

Ik vond de porties erg klein, en de bijlage zoals soja wasabi en gember erg weinig. Wakame erbij was wel lekker.

Reactie van Azumi Sushi

Beste R.Vennings, Bedankt voor je review. Wij hebben de bijlage nu aangepast waardoor deze groter is. U kunt bij het bestellen altijd aangeven met hoeveel personen u bent, dan passen wij de bijlage daarop aan.

AVB
30 november 2020

Prima prijs/kwaliteitsverhouding, nette service

Reactie van Azumi Sushi

Beste AVB, Bedankt voor je review!

Claassen
29 november 2020

Prima kwaliteit (wat mij betreft vergelijkbaar met UChef) en vriendelijke bediening. Verbetertip: voor soya saus, wasiabi en gember wat grotere en praktischere verpakking dan kleine zakjes.

Reactie van Azumi Sushi

Beste meneer/mevrouw Claassen, Bedankt voor je review! We hebben voor deze verpakking gekozen om lekken te voorkomen. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat de flesjes sojasaus vaak lekken of open gaan in de tasjes.

Maria
29 november 2020

Prachtige schaal vol met heerlijke sushi’s. We hebben genoten van iedere sushi!! Ook vriendelijk geholpen in de zaak 👍

Reactie van Azumi Sushi

Beste Maria, Heel erg bedankt voor je review! Fijn dat het je heeft gesmaakt.

Henk Nouwens
28 november 2020

Prima sushi! Smaakte geweldig. Met zorg gemaakt. Ga zeker nog vaker een bestelling plaatsen.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Henk, Super fijn om te horen! Bedankt voor je review.

laura van ooyen
28 november 2020

Súper! Alles lekker Vers! Genoeg soyasaus en servetten echt lekker gegeten!! Zeer zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Azumi Sushi

Beste Laura, Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt.

Harry Keelderhuis
27 november 2020

Echt heerlijke sushi gegeten, super kwaliteit, en prijs ook . Alles vers bereid, en klantvriendelijk. Ga zeker vaker bestellen. Ga Azumi Sushi zeker aanbevelen. Top kwaliteit. En voor een goede prijs.

Reactie van Azumi Sushi

Beste Harry, Heel erg bedankt voor je review!

Armanda
26 november 2020

Was heel lekker en niet duur.. Heb er van genoten

Reactie van Azumi Sushi

Beste Armanda, We zijn erg blij om te horen dat je er van hebt genoten!

Daniel Boelen
23 november 2020

Erg lekker goede prijs/kwaliteit. Alleen jammer dat er nergens beschreven staat wat er standaard in de bestelling zit (zoals stokjes, wasabi en sojasaus) hierdoor zelf nog bij besteld wat niet nodig was.. verder een lekker tentje

Reactie van Azumi Sushi

Beste Daniel, Heel erg bedankt voor je feedback! Hier gaan we iets aan doen.

Anique
20 november 2020

Prima sushi voor een goede prijs. Maki’s zijn mini, die mogen wel wat groter. Verder prima!

Reactie van Azumi Sushi

Beste Anique, Heel erg bedankt voor je review!